Kääk, juhlasesonki lähestyy! – Näin varmistat asiakaspalvelun laadun ruuhkatilanteissa

10.11.2021, klo 9:00 - 9:45 

Black Friday ja joulun aika ovat usein yrityksen asiakaspalvelulle todellinen näytön paikka. ”Kyllä tästä selvitään” -mentaliteetilla sesongin haasteet varmasti taklataankin, mutta vaihtoehtoinen toimintamalli on hoitaa asiakaskohtaamiset hallitusti ja laadukkaasti. 

Seuraavassa Puzzel Marketplace -webinaarissamme tapaat Puzzelin Sales Executiven Sanna Mörskyn vieraanaan QualityDeskin operatiivinen johtaja ja osaperustaja Ville Mikkonen. Opit, miksi laadunvarmistus on tärkeä lisäarvon tuottaja asiakaspalvelussa ja miten voit hyödyntää sitä välttääksesi ja ennakoidaksesi ruuhkatilanteita contact centerissäsi. Jaamme myös 5 käytännön neuvoa, joita voit kokeilla tulevana juhlasesonkina omassa organisaatiossasi.
 

Ohjelma:

  • Alkusanat ja esittely
  • Puzzelin ja QualityDeskin yhteistyön hyödyt
  • Laadunvarmistus asiakaspalvelussa
  • Kuinka välttää ruuhkatilanteet asiakaspalvelussa laadunvarmistuksen avulla?
  • Top 5 vinkkiä laadunvarmistukseen 
  • Q&A

Puzzel on Euroopan johtava CCaaS-palveluntarjoaja, jonka asiakaspalvelualustaan QualityDeskin laadunvarmistuksen työkalu on saatavana täysin integroituna lisäosana. Täten asiakaspalvelukeskuksesi toimintaa voidaan mitata tehokkaasti ja työn laatua voidaan seurata ja parantaa entisestään.  
 

Puzzel Marketplace

Kaikki mitä tarvitset saumattomaan integrointiin

Puzzel Marketplace tarjoaa valmiita integraatioita ja päivityksiä asiakaspalvelujärjestelmäsi parantamiseen, jolloin Puzzel-asiakaspalveluratkaisusi voi kasvaa yrityksesi mukana.

Dynamics logo
SalesForce logo
TrustPilot logo
Oracle logo