Kontinuerlig utveckling på kontaktcentret: Så vände Aller Media kris till succé

27 april 2021, kl 10.00-11.00

 

Kaos i kontaktcentret, långa kötider och kunder som försvinner… Känner du igen dig? Aller Media, som är marknadsledare inom populärpress i Norden, stod inför dessa utmaningar för några år sedan men lyckades ta sig ur krisen. Vi har fått äran att ha Fredrik Löfgren, Customer Service Manager på Aller Media, som gäst på vårt webinar den 27 april. Vi kommer att få höra om Aller Medias utvecklingsresa och hur deras kundservice utmanar sig att bli bättre år efter år. 

Aller Media, som har använt Puzzels molnbaserade kontaktcenterlösning i flera år, är idag känd för sin framgångsrika kundservice och har vunnit flera priser, bland andra Årets kontaktcenter 2020. På webinariet kommer vi att diskutera vikten av kontinuerlig utveckling, hur man ska anpassa sig i en ständigt föränderlig bransch och vilken roll Puzzels kontaktcenterlösning har spelat i deras resa.
 

På agendan:

  • Puzzel hälsar alla välkomna
  • Fredrik Löfgren delar med sig av Aller Medias resa från kris till succé
  • Intervju med Fredrik
  • Publikfrågor

Om vår webinargäst:

Fredrik Löfgren har en utbildning inom ekonomi och projektledning samt ett tiotal ledarskapsutbildningar. Tjugo år arbetslivserfarenhet som Kundservicechef, KAM, Produktchef och Säljare. Har drivit igenom organisationsutveckling och stora förändringsarbete i rollen som Kundservicechef på CDON, Bokus, Lantmännen och sedan 2015 på Aller Media. Aller Media blev 2018 utsedd till Sveriges bästa kundservice och Fredrik har även vunnit pris för sitt ledarskap.

Puzzel Marketplace

Allt du behöver för sömlös integrering

Puzzel Marketplace erbjuder unika integrationer och uppgraderingar för att förbättra ditt kundservicesystem så att din kundservicelösning från Puzzel växer med ditt företag

Dynamics logo
SalesForce logo
TrustPilot logo
Oracle logo